евакуатор Свалява

Евакуатор Свалява

Безвізовий режим позитивно відобразився на розвитку туристичної сфери в Закарпатті. Туристи з Європи та інших регіонів України з радістю проводять свої канікули і відпустки в Сваляві. Але великий трафік на зимових дорогах нерідко призводить до виникнення аварійних ситуацій, непередбачуваних поломок та інших складних ситуацій на дорозі, допомогти в яких зможе тільки евакуатор Свалява.

Немає такого водія в місті, який хоча б раз не потребував послуги евакуатора в Сваляві. Запам'ятати напам'ять номер такого сервісу складно, тому подбайте заздалегідь про контактний номер надійної служби евакуації, він може знадобитися в найбільш неочікуваній ситуації.

Компанія «Евакуатор 24» надає високоякісні послуги евакуатора в Сваляві. Якщо Ви потрапили в складну ситуацію на дорозі, терміново телефонуйте нашому диспетчеру.

Уточнивши Ваше ім'я, прізвище, марку авто, місцезнаходження та можливу причину виходу з ладу машини, оператор направить до Вас бригаду досвідчених техніків. Завдяки великому парку евакуаторів, вони прибудуть у вказане місце протягом 40 хвилин. Після цього фахівці спробують вирішити проблему на місці або ж дбайливо доставлять автомобіль в потрібне місце: СТО, на стоянку, додому.

Переваги евакуатора в Сваляві від «Евакуатор 24»:

  • Працюємо в цілодобовому режимі.
  • Ціна евакуатор в Сваляві найнижча в регіоні.
  • Величезний парк сучасних евакуаторів для транспортування легкових авто, джипів, мікроавтобусів і спецтехніки (вагою до 4,5 т.).
  • Всі співробітники виїзних бригад фахівці-автомеханіки з великим досвідом.

 

«Евакуатор 24» — швидке та ефективне вирішення будь-яких дорожніх проблем.